Zoeken naar achttien jaar

Uw zoekactie voor achttien jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sydylen 40 jaar Vlaams-Brabant - Tienen 0479361541
sexvriendin
Hallo, ik ben Syd. Een man van 40 jaar uit Tienen Vlbr. Ik ben op zoek naar een sexvriendin uit de regio. Voor regelmatig contact. Grtz  

sexvriendin
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Oraal plezier
Hou enorm van orale verwennerij. Geef dat zelf dan ook heel graag. Zalig hoe het smaakt, ruikt, voelt,... Begin graag zacht en speels, of misschien mag het zelfs de hele tijd zo blijven van jou. Dan breng ik de intensiteit stap na stap omhoog. Zoekend naar wat werkt voor jou. Heb je tips over wat jij lekker vindt? Daar ben ik altijd benieuwd naar! Wil je mij leren wat jou heerlijk genot geeft, zelfs als ik uren moet doorgaan. Kom je op mijn gezicht zitten om zelf meer controle te hebben? Graag! Ben een 39 jarige slanke man en mijn gezicht zal vers geschoren zijn voor jou. Wil je mijn genotsknots ook in je voelen? Dat kan maar enkel als je er zelf naar vraagt. Ben je een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar? Zie je dit zitten? Stuur me dan een mailtje!  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
RAMON 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen op reis
Hey dames, Ik ben een viriele sportieve lieve man van 43 jaar. Atletisch gebouwd en ik ga graag op reis. Ik zoek een reispartner die met mij de wereld verkent en dit integraal door mij betaalt. Ik geniet van een mooi gezelschap en ga liever niet alleen op reis. Wie voelt zich geroepen, stuur me een berichtje met een voorstel en een foto van jezelf en wie weet waar dit avontuur ons naartoe brengt.  
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Peter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Oudere dame om te verwennen
Ik ben een niet onknappe man van 48 jaar. Sportief, niveau en vooral zeer hygiënisch. Ik ben op zoek naar een oudere dame voor een verwenbeurt. Massage, wat knuffelen, we zien wel wat er nog kan volgen. Altijd reactie terug. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in de ruime regio.  
Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
Hey, ik ben een knappe, sportieve, universitair geschoolde man van 35 jaar en ben op zoek naar een toffe vrouw om passionele momenten te beleven. Ik heb een volle bruine haardos, blauwe ogen, mooi verzorgd gebit, 1,80m en 78 kg. Leeftijd is niet van belang voor mij, oudere dames zijn absoluut welkom! Ik vind zowel slanke als volslanke dames aantrekkelijk. Hygiëne, discretie, wederzijds respect en aandacht hebben voor elkaars wensen zijn wel belangrijk voor mij :-). Ben niet op zoek naar extremiteiten. Kan je overdag en omgeving Leuven en omstreken, laat gerust iets weten en ik stuur je een gezichtsfoto! Tot snel Thomas  

Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10